LVI-huolto alan ammattilaiselta

Tarjoamme kokonaisvaltaista huoltotöitä ja ylläpitopalveluita taloyhtiöille, liike- ja toimitilakiinteistöille sekä teollisuudelle. Huolto pitää sisällään niin LVI-talotekniset kuntokartoitukset, huoltopalvelut kuin kunnossapidonkin.

Kilon Putki Oy:ltä LVI-huolto ammattitaidolla jo yli 20 vuoden vankalla kokemuksella. Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva kokenut ja osaava LVI-huoltoa, LVI-saneerausta, muita LVI-palveluja ja kaukolämpötöitä tarjoava yritys.

LVI-huolto monipuolisesti

Huollamme ja tarvittaessa vaihdamme wc-pytyt, hanat, pumppaamot, vesimittarit ja lämminvesivaraajat. LVI-huollon palveluihin kuuluvat lisäksi pesukoneiden kytkennät sekä allaskaappien ja suihkukalusteiden asennukset. Meiltä onnistuvat myös viemäreiden avaukset ja viemärikuvaukset sekä jäätyneiden putkien sulattaminen kätevästi höyryllä. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää LVI-huolto tarpeistanne.

LVI-huolto ja muut palvelumme

LVI-huoltotiimimme tekee myös IV-koneiden huoltoja sekä suodattimien vaihtoa, IV-mittauksia ja säätötöitä. Teemme myös IV-kanavien puhdistuksia tehokkaasti nykyaikaisilla välineillä.

LVI-huoltoon kuuluu lisäksi lämmitysjärjestelmien saneeraukset; patteri- ja linjaventtiilien vaihdot sekä lämpöjohtoverkostojen tasapainotukset.

Muista, että saat kauttamme LVI-huollon lisäksi myös kaukolämpötöiden ja LVI-saneerauksen palvelut!

Ota yhteyttä ja tilaa huolto ammattitaitoiselta ja kokeneelta putkialan ammattilaiselta.

Kilon Putki Oy

Kilonkallio 3 b, 02610 Espoo


Toimisto

0207780430

info@kilonputki.fi

Toimitusjohtaja
Esa Kyrölä
0400 704 654
esa.kyrola@kilonputki.fi

Projektinhoito
Jere Kyrölä
040 1425 996
jere.kyrola@kilonputki.fi

             AAA luottoluokitus logo           Suomen yrittäjät logo

luotettava kumppani sertifikaatti

Copyright © 2024 Kilon Putki Oy

OTA YHTEYTTÄ